ویزای استارتاپ کانادا
Canada Start-up Visa Program
ویزای استارتاپ کانادا، یکی از برنامه های مهاجرتی کشور کانادا است که امکان اخذ اقامت دائم به صورت مستقیم و از داخل ایران را، برای شما و خانواده تان فراهم میکند. ویزای استارتاپ کانادا (Start-up Visa Program)برای کارافرینانی است که قصد دارند ایده های نوآورانه خود را در کشور کانادا تاسیس کنند.
این کارافرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمانهای مجاز، برای خود و همه اعضای خانوادهشان درخواست مهاجرت به کانادا را میدهند. این افراد نوآور با بخش خصوصی کانادا ترکیب میشوند و کسبوکارهایی در مقیاس جهانی شکل میدهند. به طور کلی، برای ویزای استارتاپ کانادا کافی است طرح و یا ایده خلاقانه خود را به دولت کانادا ارائه بدهید، و نامه حمایت (LOS) رو از یکی از سازمانهای مورد تائید دولت کانادا، دریافت کنید.
جدیدترین خبر استارتاپ ویزا
متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا از ۳ اکتبر 2024 میتوانند برای یک مجوز کار آزاد (اپن ورک پرمیت) درخواست دهند که این تغییر به آنها این امکان را میدهد تا در حین راهاندازی کسبوکار خود، درآمدشان را با انجام کارهای دیگر تکمیل کنند. پیش از این، متقاضیان تنها میتوانستند برای یک مجوز کار بسته (کلوز ورک پرمیت) درخواست دهند که محدود به کار در کسبوکار خودشان بود. این مجوز به مدت سه سال معتبر است و به متقاضیان اجازه میدهد تا با تقریباً هر کارفرمایی در کانادا همکاری کنند.
شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا
برای اخذ ویزای استارتاپ و اقامت کانادا، فراهم نمودن موارد زیر، الزامیست:
- ارائه ایده استارتاپی نوآورانه
- دریافت نامه حمایت از یکی از مراکز حمایت کننده مورد تائید دولت کانادا
- مدرک زبان انگلیسی، آیلتس حداقل نمره CLB 5 و یا زبان فرانسه حداقل نمره NCLC 5.
- مدارک شناسایی و هویتی شخص و تمامی افراد تحت تکفل
- مدارک نشان دهنده تمکن مالی شش ماهه شخص متقاضی
مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
- مرحله اول:
ایده یا طرح تجاری خود را آماده کنید. ایده کسبوکار خود را به وضوح بیان کنید و محصولات یا خدماتی را که قصد ارائه آن را دارید مشخص کنید. جنبههای منحصر به فردی را که کسب و کار شما را متمایز می کند برجسته کنید و آن را به یک سرمایه گذاری قابل دوام و نوآور تبدیل کنید.
- مرحله دوم:
ایجاد یک نامه پشتیبانی از یک سازمان حامی برای برنامه ویزای استارتاپ کانادا یک گام مهم در فرآیند درخواست است. این نامه به عنوان تأیید ایده کسب و کار شما و پتانسیل آن برای موفقیت در کانادا است.
- مرحله سوم:
گام بعدی شما این است که برای فرآیند درخواست ویزا با اداره مهاجرت کانادا همکاری کنید. این مرحله شامل تهیه دقیق اسناد مختلف شخصی و تجاری است. که با دستورالعملهای تعیین شده توسط مقامات مهاجرت مطابقت دارد. شما هم برای ویزای اقامت، که برای زندگی در کانادا ضروری است، و هم برای ویزای کار. به ویژه برای آن دسته از افرادی که پرسنل ضروری در استارتاپ شما محسوب می شوند. مانند بنیانگذاران یا مدیران کلیدی، درخواست خواهید داد.
- مرحله چهارم:
به طور معمول، پاسخ به درخواست ویزای کار را می توان در بازه زمانی سه تا شش ماهه انتظار داشت. ذکر این نکته ضروری است که در این مدت، درخواست اقامت دائم شما نیز در حال انجام است. در طول این مدت، شما تحت نظارت اداره مهاجرت باقی میمانید.
- مرحله پنجم:
در این مرحله یک سازمان تعیین شده فرآیند جمعآوری اطلاعات را آغاز میکند. این شامل جمعآوری دادههای مرتبط از هر دو سازمان حامی و اداره مهاجرت است. هدف از این مجموعه اطلاعات، بررسی کامل جزئیات ارائه شده در نامه پشتیبانی و درخواست ویزا است.
- مرحله ششم:
بعد از تایید در این مرحله شما می توانید اقامت دائم دریافت کنید.
مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
سازمانهای حامی مورد تایید دولت کانادا
شما برای راهاندازی کسب و کار خود در کانادا و گرفتن ویزای استارتاپ باید از یکی از سازمان های مورد تایید دولت کانادا نامه حمایتی یا همان (LOS) Letter of Support بگیرید. سازمانهای حامی در کانادا به سه دسته زیر تقسیم میشوند:
ونچر کپیتالها Venture capitals
سرمایه گذاران خطرپذیر بدنبال ایدههایی میگردند که چشم انداز میلیون دلاری داشته باشند و درحال حاضر چند صد هزار دلاری هم کسب درآمد کرده باشند و همان ابتدای کار رکورد فروش شما را بررسی میکنند. پس برای رفتن به سراغ ونچرها و گرفتن نامه حمایتی، استارتاپ شما باید مراحل اولیه رشد را طی کرده باشد.
انجل اینوستورها Angel investors
سرمایهگذاران شخصی یا شرکتهای متوسطی هستند که نسبتا راحتتر از ونچرها پروژه میپذیرند. معمولا انجلها در قبال دریافت درصدی از سهام شرکتها به آنها مبالغی را پیشنهاد میکنند که با آن مبالغ شرکتها خون تازهای برای حرکت به جلو بهدست میآورند.
انکوباتورها Incubators
انکوباتورها مراکز رشد و توسعه کسب و کار هستند و به استارت اپ ها کمک میکنند تا برای راه اندازی و شروع بکار در کانادا اماده شوند. این مراکز بر روی ایده شما سرمایهگذاری نمیکنند و مبالغی هم برای این اموزش ها و کمک به رشد استارت اپ شما دریافت میکنند. نقش دیگر این سازمانها نظارت یا همان mentorship است و روند رشد استارتاپها و شرکتها را مورد بررسی قرار میدهند.
تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ کانادا
تمکن مالی مورد نیاز مشخص شده توسط اداره مهاجرت کانادا، برای درخواست ویزای استارتاپ به شرح زیر است:
تعداد اعضای خانواده | میزان پول مورد نیاز (به دلار کانادا) |
۱ | ۱۴,۶۹۰ |
۲ | ۱۸,۲۸۸ |
۳ | ۲۲,۴۸۳ |
۴ | ۲۷,۲۹۷ |
۵ | ۳۰,۶۹۰ |
۶ | ۳۴,۹۱۷ |
۷ | ۳۸,۸۷۵ |
اگر بیش از ۷ نفر باشند، به ازای هر عضو اضافی، اضافه کنید | ۳,۹۵۸ |
مزایای استارتاپ ویزای کانادا
این برنامه مهاجرتی، دارای مزایای مختلفیست که در پایین به آنها اشاره شده است:
- امکان دریافت اقامت دائم کانادا برای متقاضی به همراه اعضای خانواده
- اقدام به دریافت اقامت دائم کانادا، به صورت مستقیم و از داخل خاک ایران
- فراهم نمودن حق بیمه و تحصیل رایگان برای فرزندان
- امکان مهاجرت با سطح زبان متوسط (آیلتس ۵ جنرال)
- یکی از ارزان ترین روش های اخذ اقامت دائم در برنامه های کار آفرینی
- اخذ اقامت دائم در صورت عدم سود دهی و موفقیت کسب و کار
- آزادی در انتخاب استان و شهر مورد نظر برای زندگی
- امکان جذب سرمایه برای استارت آپ
- بدون نیاز به استخدام فرد کانادایی
- بدون نیاز به اجاره دفتر کار (Office)