توقف صدور ویزای مولتی کانادا 


خبر جدید درباره ویزای مولتی کانادا

طبق جدیدترین تغییرات در دستورالعمل‌های اجرایی که در سایت دولت کانادا منتشر شده است، ویزای کانادا دیگر برای همگان به صورت مولتیپل صادر نخواهد شد!. مطابق این شیوه‌نامه که در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۴ به روز رسانی شده، از این پس تعداد دفعات مجاز به ورود با این ویزا منوط به تصمیم آفیسر اداره مهاجرت کانادا خواهد بود. در نتیجه، قضاوت در خصوص صدور ویزای مولتی کانادا براساس برخی عوامل تعیین‌کننده صورت خواهد گرفت و افسر با استناد به آن‌ها می‌تواند مطابق اختیار، در خصوص ویزای یک بار ورود یا ویزای مولتیپل کانادا تصمیم‌گیری کند.

در ادامه عواملی را که آفیسر بر اساس آنها درباره ی صدور ویزا تصمیم گیری میکند، را بررسی میکنیم:

    • هدف از بازدید و سفر به کانادا به این بستگی دارد که آیا متقاضی قصد دارد برای یک رویداد یکباره شرکت در مانند کنفرانس ، جلسه آموزشی یا اهداف توریستی وارد کانادا شود و یا قصد دارد برای بازدید از اعضای خانواده نزدیک به طور مستمر به کانادا باز گردد.
    • آیا متقاضی یک دانش آموز یا کارگر کوتاه مدت و معاف از مجوز تحصیل/کار است؟ و آیا آن‌ها برای هر بار سفر و بازدید به رضایت‌نامه والدین نیاز دارند؟ (به عنوان مثال، به عنوان یک کودک که برای یک برنامه تابستانی بدون همراه به کانادا سفر می‌کند)
    • آیا علت سفر و دیدار برای اهدافی ضروری مانند مراقبت از یکی از اعضای خانواده است که بیماری سخت دارد یا در حال مرگ می‌باشد؟
    • آیا متقاضی منبع مالی پایدار و ثابتی جهت تامین بودجه مانند مدارک مربوط اشتغال دارد که هزینه چندبار ورود و خروج را تامین کند؟
    • اگر تامین مخارج و پوشش متقاضی هزینه سفر بر عهده میزبان (خانواده یا دوست) است، باید مدارک کافی جهت اثبات رابطه با دعوت کننده ارائه شده باشد. و شخص میزبان از شرایط مطلوبی در کانادا برخوردار باشد.
    • آیا میزبان افراد دیگری را نیز به کانادا دعوت کرده است؟ بررسی میشود که فرد دعوت کننده منابع کافی برای اسپانسری و حمایت مالی از تمامی افراد دعوت شده برای بازدیدهای متعدد را داشته باشد.
    • آیا مخارج و هزینه‌ها توسط کارفرمای متقاضی (جهت شرکت در کنفرانس یا جلسه تجاری) تأمین می‌شود؟ و آیا کارفرما مدرکی به جهت اثبات این موضوع ارائه داده است؟

    آیا متقاضی مدارک لازم و کافی برای اثبات وابستگی شغلی و عاطفی (تعهدات خانوادگی) به کشور محل اقامت خود را نشان داده است؟

      آیا متقاضی سابقه سفر به خارج از کشور خود را داشته است؟ آیا آنها قبلاً به کانادا سفر کرده‌اند؟ در این صورت، آیا او شرایط و ضوابط ویزای خود را رعایت کرده‌ است؟ (به طور مثال، بیش از مدت مقرر اقامت داشته است یا خیر)

        آیا متقاضی سابقه ریجکتی قبلی از کشور کانادا و سایر کشورها را دارد؟

          آیا شرایط بهداشت سلامت متقاضی به گونه‌ای است که با گذشت زمان ممکن است بدتر شود؟ آیا متقاضی برای اهداف درمانی مانند معالجه پزشکی می‌آید؟ و اگر چنین است، بیمه سلامت وی تا چه مدت معتبر است.

            ویزای کانادا برای ایرانیان به صورت پیش‌فرض مطابق با اعتبار پاسپورت (۵ ساله) صادر می‌شود و امکان چندین بار ورود و خروج به کانادا را به دارندگان می‌دهد. اما اکنون افسران اداره مهاجرت این اختیار را دارند تا ویزا را با اعتبار کوتاه‌تر از انقضای پاسپورت یا اطلاعات بیومتریک صادر کنند. بنابراین، انتظار می‌رود تا در صورت صدور ویزای چندبار ورود، اعتبار آن نیز با تغییراتی مواجه شود.

            برخی از فاکتورهای موثر در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا عبارتند از:

            1. داشتن هدف کوتاه مدت یا بلندمدت برای ورود به کانادا (به عنوان مثال بازدید با اهداف تجاری)
            2. وضعیت متقاضی در کشور خود و تغییر در وابستگی به کشور مبدا و یا کانادا با گذشت زمان
            3. تغییر در شرایط اقتصادی یا سیاسی کشور متقاضی

            می‌توان گفت اصلی‌ترین علت فاصله ‌گرفتن از سیاست پیشین به افزایش آمار مهاجرین به کانادا باز می‌گردد. وزیر مهاجرت کانادا طی گفتگو با خبرگزاری رویترز شمار مهاجران به این کشور را «غیرقابل کنترل» خواند و اظهار داشت که میزان ورود با ویزای کانادا بیشتر از ظرفیت این کشور است.

            پیش‌بینی می‌شود تا با اعمال طرح‌های این دولت، حدود یک میلیون از افراد ساکن در کانادا به محض اتمام تاریخ اعتبار ویزا به کشور خود بازگردند. این تصمیم همزمان با افزایش مخالفت‌ها با سیاست‌های دولت نخست وزیر کانادا بوده است. به دنبال آن، هزینه‌های زندگی در این کشور به طور سرسام‌آوری افزایش یافته و به بحران مسکن منجر شده است. در نهایت باید گفت که علیرغم به روز شدن دستورالعمل صدور ویزای کانادا، کماکان نمی‌توان تاریخ دقیق اجرایی شدن را مشخص کرد و در خصوص وضعیت پرونده‌های در جریان نیز اطلاعات بیشتری از سوی دولت کانادا منتشر نشده است.

            بدون دیدگاه

            دیدگاهتان را بنویسید

            نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *