ویزای استارتاپ برای کارافرینانی است که قصد دارند ایده های نوآورانه خود را در کشور کانادا تاسیس کنند. این کارافرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمانهای مجاز. برای خود و همه اعضای خانوادهشان درخواست مهاجرت به کانادا را میدهند. این افراد نوآور با بخش خصوصی کانادا ترکیب میشوند و کسبوکارهایی در مقیاس جهانی شکل میدهند.
برای واجد شرایط بودن، کارآفرینان باید یک ایده تجاری داشته باشند که توسط یک سازمان معین کانادایی پشتیبانی می شود، مانند گروههای سرمایهگذار انجل (angel investor group)، صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر(venture capital fund)، یا انکوباتورهای کسبوکار(business incubator).
مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
- مرحله اول:
ایده یا طرح تجاری خود را آماده کنید. ایده کسبوکار خود را به وضوح بیان کنید و محصولات یا خدماتی را که قصد ارائه آن را دارید مشخص کنید. جنبههای منحصر به فردی را که کسب و کار شما را متمایز می کند برجسته کنید و آن را به یک سرمایه گذاری قابل دوام و نوآور تبدیل کنید.
- مرحله دوم:
ایجاد یک نامه پشتیبانی از یک سازمان حامی برای برنامه ویزای استارتاپ کانادا یک گام مهم در فرآیند درخواست است. این نامه به عنوان تأیید ایده کسب و کار شما و پتانسیل آن برای موفقیت در کانادا است.
- مرحله سوم:
گام بعدی شما این است که برای فرآیند درخواست ویزا با اداره مهاجرت کانادا همکاری کنید. این مرحله شامل تهیه دقیق اسناد مختلف شخصی و تجاری است. که با دستورالعملهای تعیین شده توسط مقامات مهاجرت مطابقت دارد. شما هم برای ویزای اقامت، که برای زندگی در کانادا ضروری است، و هم برای ویزای کار. به ویژه برای آن دسته از افرادی که پرسنل ضروری در استارتاپ شما محسوب می شوند. مانند بنیانگذاران یا مدیران کلیدی، درخواست خواهید داد.
- مرحله چهارم:
به طور معمول، پاسخ به درخواست ویزای کار را می توان در بازه زمانی سه تا شش ماهه انتظار داشت. ذکر این نکته ضروری است که در این مدت، درخواست اقامت دائم شما نیز در حال انجام است. در طول این مدت، شما تحت نظارت اداره مهاجرت باقی میمانید.
- مرحله پنجم:
در این مرحله یک سازمان تعیین شده فرآیند جمعآوری اطلاعات را آغاز میکند. این شامل جمعآوری دادههای مرتبط از هر دو سازمان حامی و اداره مهاجرت است. هدف از این مجموعه اطلاعات، بررسی کامل جزئیات ارائه شده در نامه پشتیبانی و درخواست ویزا است.
- مرحله ششم:
بعد از تایید در این مرحله شما می توانید اقامت دائم دریافت کنید.
مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
شرایط سازمانهای حامی استارتاپها
منظور از ونچر کاپیتال، انجل اینوستر و انکاباتور چیست؟
ونچر کپیتالها Venture capitals
آنها خوشاشتها هستند. معمولا آنها به دنبال ایدههای بزرگتر میگردند که مراحل رشد اولیه را سپری کرده باشند. پس اگر سراغ آنها میروید با ارسال ایمیل ایدهای که چند سال در ذهن خودتان بوده را مطرح نکنید. ونچرها معمولا در همان ابتدا رکورد فروش شما را سوال میکنند. تجربه ما نشان میدهد venture capital به دنبال ایدهای میگردد که توانایی تولید چند میلیون دلار را داشته باشد و در حال حاضر هم چند صد هزار دلاری فروش دارد.
انجل اینوستورها Angel investors
سرمایهگذاران شخصی یا شرکتهای متوسطی هستند که نسبتا راحتتر از ونچرها پروژه میپذیرند. معمولا انجلها در قبال دریافت درصدی از سهام شرکتها به آنها مبالغی را پیشنهاد میکنند که با آن مبالغ شرکتها خون تازهای برای حرکت به جلو بهدست میآورند.
انکوباتورها Incubators
مراکز رشد هستند. انکوبارتور پولی به استارتاپها نمیدهند و بلکه اصولا مبالغی هم دریافت میکنند. نقش انکوبارتور ها آمادهسازی استارتاپها برای شروع کار است. انکوبارتورها اطلاعاتی در خصوص نحوه شروع و رشد کسبوکار میدهند و همچنین راههای افزایش سرمایه را نیز آموزش میدهند. نقش دیگر انکوبارتورها نظارت یا همان mentorship است و روند رشد ابتدایی شرکتها را مورد بررسی قرار میدهند.
بدون دیدگاه